TEAMTØJ - CYKELTØJ, TRITØJ OG LØBETØJ TIL FIRMAER OG KLUBBER

Hos ES16 går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller performance. Derfor har vi nøje udvalgt vores teamtøj, som er det samme som ALPECIN-FENIX og Mathieu Van Der Poel kører i. 
Hos ES16 er vi specialister i teamtøj og kan hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj, du drømmer om. Vores fabrik leverer bla. cykeltøj til PRO tour holdet ALPECIN-FENIX og Mathieu van der Poel. Så vil du kører i fuldstændig det samme tøj som dem, så læs mere her:

triathlon tøj til triatleter

Hos ES16 laver vi tøj til alle triatleter. Vi kan lave det i fuldstændig det design du ønsker. Vores tøj bliver brugt af mange triatleter verden over og er derfor testet i alle afskygninger.

Praktisk info

Minimumsantal ved bestilling af teamtøj i dit eget design: 

Min. 5 stk. f.eks. 1 speedsuit, 2 shorts og 2 trøjer

Min. 10 stk. pr. artikel ved tilbehør og Min. 100 stk. strømper i eget design.

LOGOER

Alle logoer skal være i flg. formater: Ai, eps 

DESIGN

Designopstart koster kr. 995. Ved bestilling over 10 enheder er det gratis.

BETALING

Forudbetaling udgør 50% af ordren. Restbeløbet betales inden levering

LEVERINGSTID

Leveringstiden er normalt mellem 4-8 uger afhængig af sæsonen.

EGEN WEBSHOP

Vi tilbyder også helt gratis at lave en webshop til jeres klub, hvor medlemmerne selv kan bestille fra. Og vi håndtere efterfølgende også forsendelsen af tøjet ud til de enkelte medlemmer helt gratis.

Her kan du se vores modeller, se dog bort fra designet for det kan vi lave fuldstændig som du vil have det. Alle modeller fåes i både herre og dame modeller. Mange modeller laves også i børne modeller.

Alle priser er inkl. moms og levering

TRIATHLON TØJ