Løbetøj til firmaer og klubber

 

 

Løb er en af de sportsgrene som er allerstørst i verden. Motionsløb er en enorm aktivitet i Danmark i dag. 31% af alle voksne danskere på 16 år og derover løber. Det svarer til over 1,3 millioner mennesker. Det gode ved løb er, at det er nemt og hurtigt at komme i gang med. Det kræver kun løbesko og løbetøj. Hos ES16 har vi specialiseret os i at lave løbetøj, til både klubber og firmaer og naturligvis også til folk som ikke er med i et fællesskab. Vi kan designe dit helt eget løbetøj, med eget logo og farver og mønstre som du lige vil have dette. 

Vi leverer løbetøj til over 100 virksomheder og klubber i Danmark. Ring og få en snak med os, hvordan du får dit løbetøj med dit eget tryk.

Vi laver helt ned til 10 stk pr. style, så du behøver ikke være en stor klub eller firma for at få dit eget special design. Vi producere naturligvis både til herre, damer og børn. 

Vi laver også vores ES16 Kollektion som vi sælger til over 40 lande. Se mere HER

For at lette håndteringsprocessen for klubber og virksomheder, så tilbyder vi både lagerføring samt forsendelse af tøjet til hver enkelte bruger. 

De bedste hilsner Team ES16