Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Test af vores Pro bibshorts

Undertegnede har i efteråret og vinteren testet Pro Team bibshorts fra ES16 – og hvorfor så teste bibshorts udenfor “kort/kort” sæsonen? Ja, det er der faktisk en forklaring på! Først og fremmest er der mange der kører bibshorts inderst og lange bibtights udover i efterår og vinterperioden, mens der også er mange der hopper indenfor i skuret eller lign. og cykler på hometrainer – behovet for et par gode bibshorts er derfor stadig tilstede i de kølige måneder!

Pro Team bibshorts fås i udgave til både mænd og kvinder, fra str. XS til XXXXL og med 2 forskellige puder, Zoom X samt Endurance 3D. Ydermere er der mulighed for ekstra benlængde – særligt i de små størrelse er det rart med lidt ekstra benlængde, her i str. S hvor de ellers ville virke en smule korte i det på mig.

Materialet er fra Goffrato med kompression, materialet har den efterhånden velkendte “honeycomb” struktur. Materialet er enormt strækbart, forholdsvis tyndt og samtidig meget åndbart.

Øverst er der flade laserskårne seler så man undgår seler der folder eller gnaver. Ryggen er delvist i mesh for god ventilation, med plads til radio transmitter bag. Afslutningen/kanten ved livet er også laserskåret og forstærket så den ikke går op, en lækker detalje der sikrer helt tæt pasform uden en irriterende syning.

Ved lårene er ligeledes laserskårne elastikker for helt tæt pasform uden en synlig kant eller syning, indvendigt er der silikone som holder dem på plads, altså undgår man ben der glider op. I siden af begge ben er der et lille meshpanel, dette giver lidt ekstra ventilation og giver lidt ekstra stræk til materialet.

Indvendigt er Zoom X puden fra Elastic Interface, en pude jeg er stødt på i en del forskellige bibshorts og med god grund, for det er en rigtig god pude som både giver god komfort da den har en fornuftig tykkelse, men stadig er tynd og fleksibel nok til at den føles som en naturlig del af bibshortsene og slutteligt kan man ånde igennem puden.

Gravel, landevej eller Zwift?

Igennem de sidste måneder har Pro Team Bibshorts været udsat for lidt af hvert, vi startede hårdt ud med 5 1/2 times gravel i Holstebro – her skal jeg med det samme sige at det ikke er noget jeg anbefaler i et par helt nye bibshorts man ikke “kender”, men da jeg tidligere har kørt en del i ES16 bibshorts og kender puden, “turde” jeg godt – og det spillede også 100%! Derudover har de være med på både korte og længere gravelture som inderste lag efterhånden som det blev koldere i vejret og slutteligt har de været brugt indendørs på hometraineren.

Til gravel og mountainbike giver puden en god komfort, den er tilpas tyk til at absorbere en del stød og bump, men tynd nok til at være behagelig og føles som en helt naturlig del af bibshortsene så man faktisk ikke bemærker den. På hometraineren har man brug for en pude der er åndbar, så man kan komme af med varmen, derudover skal den give god support da man sidder mere ned i samme statiske stilling, sommetider i flere timer i træk – også her klarer Pro Team Bibshorts sig virkelig godt.

Konklusion

Knap 1200,- skal du have op af læderet for at blive indehaver af et par Pro Team bibshorts fra ES16, men for de penge får man et par bibshorts magen til dem som Mathieu Van Der Poel i øjeblikket kører med – altså er der tale om et par bibshorts i den helt rigtige kvalitet, med de rigtige detaljer såsom flade laserskårne seler, laserskårne afslutninger ved lårene og et materiale der giver den rette støtte og åndbarhed.

Designet er diskret, men ret lækkert set med mine øjne, hvilket betyder du kan parre dem med farverige jersey’er af forskellige brands, uden problemer.

Pro Team er et par utrolig lækre bibshorts som du kan bruge det meste af året (med et par bibtights udover) så med disse ting in mente er 1200,- vel egentlig en ret fair pris!

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb