Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

ES16 Elite Roubaix Vinter cykelbukser

Fra danske ES16 har vi de seneste måneder testet deres lange cykelbukser til efterårs og vinterbrug. Elite Roubaix er navnet på modellen og faktisk er det, i skrivende stund, det eneste par lange bukser i deres sortiment.

Pude, eller ej?

ES16 tilbyder denne model i to udgaver, hvor forskellen blot er hvorvidt der er pude i eller ej, udgaven som vi her har testet er uden pude.

Personligt foretrækker jeg mine lange cykelbukser uden pude, så jeg indenunder kan have mine favorit bibshorts med pude. Det giver både en bedre beskyttelse og så synes jeg at et par almindelige bibshorts sidder bedre til i skridtregionen, end et par lange cykelbukser, her oplever jeg ofte at puden sidder lidt løst og ikke bliver på plads som ved et par klassiske bibshorts.

Uanset hvad men foretrækker, så kan Elite Roubaix fås i en udgave der passer dig.

Roubaix beskytter dig

Elite Roubaix er udført i såkaldt “termisk isoleret roubaix” materiale, hvilket giver god beskyttelse mod vinden, dog er det ikke vandtæt, men har dog vandafvisende og isolerende egenskaber. Indvendigt er de opkradsede med blød fleece der bidrager til både varme og isolation.

Størrelsesmæssigt spænder de fra S -> XXXXXL – så alle kropstyper tilgodeses, samtidig er de unisex – så både mænd og kvinder kan benytte dem.

Overdel er i mesh og selerne flade, dette gør det nemt at komme af med varmen og så kan et par seler i mesh strækkes ganske meget, så de kan holde bukserne godt på plads – uden at gnave i skuldrerne. Overalt er også brugt flade syninger for minimal irritation.

Ved fødderne er der lynlås så bukserne er noget nemmere at få af og på.

Bagpå er der et par små reflekterende elementer, mens der på begge lår er printet ES16 logo i hvid.

Jeg har testet Elite Roubaix vinter cykelbukserne i str. S, hvilket er den rette størrelse for mine 65 kg. fordelt på 175 cm. De sidder tæt, som de bør, men stadig med fin plads til et par bibshorts indenunder – derudover så kan materialet strækkes ganske meget, så de i høj grad vil tilpasse sig den enkelte rytter.

De er testet under blandede vejrforhold, både på milde dage, samt blæsende og kolde dage – og de klarer det hele. Jeg har ikke haft udfordringer med at holde varmen indtil nu, hvor vi dog “kun” har ramt frysepunktet, omvendt er det typisk heller ikke underkroppen jeg fryser, men derimod hænder og fødder. Materialet yder god beskyttelse mod vind, og let nedbør samt opsprøjt som de har været udsat for nogle gange, klares også til UG.

Konklusion

Elite Roubaix er et par virkelig behagelige “overtræksbukser” til de kolde og trælse dage på cyklen. Pasformen er god, materialet føles lækkert og de yder den beskyttelse der forventes – der er ikke så meget pjat! Designet er ret klassisk, hvilket jeg ser som et plus, for så passer de sammen med resten af cykelgarderoben.

Normalprisen er 699,- for udgaven uden pude og 799,- for udgaven med pude, det placerer dem sådan lidt i “mellemsegmentet” rent prismæssigt og jeg synes man får rigtig god værdi for pengene.

Kort sagt – et par klassiske lange cykelbukser i det rigtige materiale, med god pasform og til en ret skarp pris!

Pris og tilgængelighed

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb