Gratis fragt over kr. 399 og fri retur. Leveringstid 1-2 dage.

Nyt tøj samarbejde med Ultra atleten Rasmus Appelt Winther

Nyt tøj samarbejde med Ultra atleten Rasmus Appelt Winther, som snart skal køre Race around Netherlands 1890 km. Tak for kaffe

Rasmus udtaler:

Jeg sætter store krav til alt det udstyr som jeg bruger for under et løb er der ikke tid til at fette rundt med ting som ikke virker alt blevet teste og afprøvet for den mindste lille fejl kan koste dig den vinder deltagelse i løbet.
Race around the netherlands kan byde på alle former for vejr og så gælder det om at være klædt på til det. Derfor er jeg mega glad for at ES16 har taget udfordringen op om at levere en komplet serie af tøj som kan bruges under alle tænkelige vejrforhold. På billedet er det dog kun den korte udgave men der kommer også en lang version, regnjakke og vindvest. Glæder mig til at det hele komme hjem og jeg kan få det afprøvet før jeg tager afsted.
Tak for god vejledning og et godt samarbejde til Thomas fra ES16.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Dansk
Dansk