Gratis fragt over kr. 399 og fri retur. Leveringstid 1-2 dage.

Cykelbukser i bedste klasse

Vores nye Team cykelbukser er blevet en kæmpe succes.

Vi har i samarbejde med vores fabrik fået udviklet disse super fede cykelbukser.

Der hersker ingen tvivl om at den vigtigste beklædning til cykling er dine bibshorts. Dette er absolut det sidste sted man skal spare, når der skal købes cykeltøj.

Resultatet af test og aktivt samarbejde med professionelle teams er de nye cykelbukser lavet af kompressivt og meget funktionelt Goffrato-stof. Et nyt og omhyggeligt udarbejdet snit giver bedre aerodynamik og sikrer maksimal komfort, når man kører.

Vores nye revolutionerende pude Endurance 3D pad, er blevet bygget i samarbejde med verdens førende producent af puder  Elastic Interface ved hjælp af de nyeste teknologier. Cykelbukserne er blevet testet af ryttere fra Storbritannien Cycling Team samt erfarne amatører. Feedback fra testene er afgørende for vurderingen af vores cykelpuder og deres præstationer. Sidde komfortabelt er nøgleegenskaber der var med til at skabe denne nye top-of-the-range cykelpude.

Se mere  her

1 kommentar

  • Hej ES16. Efter at vi har skiftet til jeres nye bibshorts i vores klub, er vi super tilfredse. Selv dem som kører i jeres Elite model er meget glad for dem. Både komforten og puden er perfekt. Men Jeres Team er klar tpå højde med Assos de bedste bibs efter min mening.
    De bedste hilsner Lars

    Lars Klausen

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Dansk
Dansk