Udlejning af Mountainbike

Hos ES16 lejer vi både mountainbikes, racercykler og gravelbikes ud. Vores cykeludlejning er fra Mårslet som ligger 8 km. syd for Aarhus. Du kan vælge at køre fra vores adresse, der kan du kører på mountainbike spor efter 1 km, og der er ca. 5 km til Marselisborgskoven.

Vi har arrangementer i hele landet, så du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt.es16@gmail.com for at få et tilbud.

Vi laver også en del firma-arrangementer / teambuilding, hvor vi skræddersyer efter dit ønske. Vi har 30 mountainbike til rådighed, så vi kan dække de fleste forespørgsler.

Vores priser er for en dags leje:

Lån af cykelanhænger op til 4 cykler GRATIS

Mountainbike kr. 349

Racercykler kr. 349

Gravelbike kr. 349

Hjelme kr. 29

Drikkedunk kr. 39

Guide kr. 499 i timen

Levering og afhentning efter tilbud.

Alle vores cykler er altid i topstand og maksimalt 1 år gamle. Vores mountainbikes til udlejning er alle med 1 x 10, 11 eller 12 speed. Ligeledes er de med hydrauliske bremser og luftforgaffel. Dette vægter vi højt, så du får den rigtige køreoplevelse i skoven.

Kontakt os HER

Her er lidt praktik omkring vores cykeludlejning. Du kan sagtens leje en mountainbike eller racercykle for en dag. Du kan afhente den gratis hos os, eller få den leveret til din adresse. Er det i Aarhus koster det kr. 199 for levering og afhentning. Uden for Aarhus aftaler vi pris. Skal du leje en MTB eller racercykel i flere dage så koster det kr. 149 pr. efterfølgende dag.

Vores åbningstider for cykeludlejning er mandag til søndag fra 8 - 22. Men ring eller skriv altid inden du skal leje en cykel, så du er sikker på at vi er hjemme.

De bedste hilsner Team ES16

Vi er en del af Sportsgroup som også har www.247outdoor.dk