Denne side har begrænset understøttelse af din browser. Vi anbefaler, at du skifter til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Fri fragt over kr. 399 og fri retur. ⭐⭐⭐⭐⭐ på Trustpilot

Plus size cykeltøj og løbetøj

Cykeltøj og Løbetøj i plus Size

Cykeltøj og løbetøj til store mænd og kvinder, ja sikke en overskrift og kært barn har mange navne. Cykeltøj og løbetøj i store størrelser, plus size tøj til kvinder og mænd.
Men uanset hvad vi kalder det, så handler det jo om at kunne finde cykeltøj og løbetøj som man ikke bare kan passe, men som man også ser godt ud i. Derfor har vi valgt at lave alle vores styles i både cykeltøj og løbetøj i store størrelser.

Meget at det cykeltøj og løbetøj der findes i de store størrelser er bare små modeller der er skalleret op. Det giver bare ikke det bedste resultat. Oftest kommer det let til at se endnu større ud end man er, og tøjet sidder sjældent pænt på en. Og vil man så oven i købet have tøj der er pænt og med stil, så kommer man virkelig på overarbejde.

Hos ES16 stiller vi store krav, til at vores passer med kroppens form.  En perfekt pasform, gør at man føler sig godt tilpas i sit cykel eller løbetøj.

Det handler om at se godt ud og føle sig god tilpas, hvad enten man har kurver eller ej. 

Vi ved, at det kan være svært at finde løbetøj og cykeltøj i store størrelser, så derfor har vi sat fokus på de størrelser, der kommer 4XL i mænd og 2XL i kvinder. 

Hos ES16 er vi specialister i cykeltøj. Vi laver også cykeltøj til store mænd og kvinder. Så har du lidt ekstra på sidebenene, kan du helt sikkert finde noget cykeltøj hos os du kan passe. Vi laver alle vores modeller i PLUS SIZE, så der er ingen begrænsning i vores styles.

De sidste undersøgelser der er lavet i 2019, var over 50% af Danmarks befolkning overvægtige. Det er et gigantisk problem som desværre ofte har uheldbredelige konsekvenser. Det er den største udfordring mod vores folkesundhed, så derfor er det bare med at komme op på cyklen. Vi har tøjet, du har lysten :-) 

Ring endelig hvis du er i tvivl om hvilken str. du skal bruge eller tjek vore SIZEGUIDE

Skulle størrelsen mod forventning ikke passe, så har vi fri fragt begge veje, så du kan altid få det byttet uden ekstra omkostning.

Vi glæder os til at leverer cykeltøj til dig. De bedste hilsner Team ES16

Se det store udvalg af cykeltøj og løbetøj her SHOP HER

Kurv

Tillykke! Du har fået fri fragt Du er 399 kr fra fri fragt!
Ikke flere produkter tilgængelige for køb