Teamtøj - Cykeltøj til firmaer og hold

Hos ES16 er vi specialister i teamtøj og kan hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj eller løbetøj, du drømmer om. Vi har lavet cykeltøj  og løbetøj til firmaer med eget logo og leveret holduniformer til en masse cykelklubber og erhvervsklubber i alle afkroge af det danske landskab.

Cykeltøj og løbetøj til hele holdet

Hos ES16 er vi specialister i teamtøj og kan hjælpe dig med at designe og producere præcis den kollektion af cykeltøj eller løbetøj, du drømmer om. Vi har lavet cykeltøj  og løbetøj til firmaer med eget logo og leveret holduniformer til en masse cykelklubber og erhvervsklubber i alle afkroge af det danske cykellandskab.

Du kan se lidt inspiration på vores blog, hvor vi har et lille udsnit af alle de klubber og virksomheder, vi har leveret til. Se HER

Vi har også vores helt eget design, som vi sælger til over 39 lande. Se vores store udvalg HER

Kollektionerne produceres på de bedste fabrikker i Europa med flere generationers erfaring i konstruktion og produktion af løbetøj og cykeltøj. Når du vælger ES16 som samarbejdspartner, får du cykeltøj i verdensklasse, der ikke bare ser skarpt ud, det er også fantastisk lækkert at have på.

ES16 laver cykeltøj  og løbetøj til klubber, foreninger, professionelle teams, netværk, cykelløb, firmaer eller andre grupper, der holder af at cykle og løbe. Se eksempler længere nede.

Det er en spændende proces at skabe sit eget løbetøj eller cykeltøj. Med ES16 som samarbejdspartner kommer du sikkert igennem alle faser. Med udgangspunkt i dine idéer og ønsker, kommer vi med designoplæg til dig. Når du har godkendt designet, sættes tøjet i produktion. Så kan du med ro i maven gå og glæde dig til dit nye bliver leveret.

Vi laver helt ned til 5 stk. pr. style, så du behøver ikke være en stor klub eller firma for at få dit eget special design. Vi producere naturligvis både til herre, damer og børn.

For at lette håndteringsprocessen for klubber og virksomheder, så tilbyder vi både lagerføring samt forsendelse af tøjet til hver enkelte bruger.

Praktisk info:

MINIMUM

Minimumsantal ved bestilling af teamtøj i dit eget design: 

Min. 5 stk. f.eks. 1 jersey, 2 bibshorts og 2 jakker. 

Min. 10 stk. pr. artikel ved tilbehør og Min. 100 stk. strømper i eget design.

LOGOER

Alle logoer skal være i flg. formater:

Ai, eps 

DESIGN

Designopstart koster kr. 995. Ved bestilling over 10 enheder er det gratis.

BETALING

Forudbetaling udgør 50% af ordren. Restbeløbet betales inden levering

LEVERINGSTID

Leveringstiden er mellem 4-8 uger afhængig af sæsonen.

 

Ring endelig til os på + +45 60 54 90 12 eller kontakt os på kontakt.es16@gmail.com