Gratis fragt over kr. 399 og fri retur. Julegaver byttes til og med den 15 Januar.

Klæd dig i lag

Vil du klædes på optimal til din cykeltur ?

Det opnår du ved at vælge det rigtige tøj fra inderst til yderst efter lag-på-lag-metoden. Når du handler cykeltøj skal du se på den beklædning, der matcher dit aktivitetsniveau og vejret.

I ES16 sortimentet har vi et stort udvalg cykeltøj, der er lavet til at kunne kombineres efter lag-på-lag-metoden.

Lag 1 - Et svedtransporterende lag

Inderst skal du have et svedtransporterende lag, så du ikke bliver kold af den sved, som kroppen afgiver. Produkterne skal være svedtransporterende, hurtigttørrende og på den måde får du en perfekt regulering af kropstemperaturen også i varme omgivelser.

Lag 2 - Et varmt og isolerende lag

Ofte kan du nøjes med to lag – det svedtransporterende og det isolerende. Det isolerende lag kan sagtens være en kombination af flere produkter. Det isolerende lag skal holde på varmen samtidig med, at fugten kan ledes væk. Lag 2 skal holde dig varm i kolde omgivelser uden at begrænse din bevægelsesfrihed.  

Lag 3 - Et lag der beskytter mod vind og vejr

Det yderste lag skal  beskytte dig mod vejret ved at være vind- og vandtæt. Men du skal også huske at vælge åndbarhed. Høj åndbarhed er vigtig for at kunne holde varmen. Hvis du ikke kan komme af med fugten, bliver du våd og dernæst kold. I ES16s store program finder du et stort udvalg af jakker, der er åndbare, vindtætte samt vandtætte eller vandafvisende. Om dit yderste lag skal være vandtæt eller vandafvisende afhænger af vejret. 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published