Cykeltøj

Cykeltøj

Hos ES16 gør vi en dyd ud af at lave highend cykeltøj i den bedste kvalitet. Vi bruger kun de bedste fabrikker i Europa, som har flere generationers erfaring med produktion af cykeltøj. ES16 er 100% Dansk ejet og sælger til det meste af verden igennem vores  SHOP

Vores cykeltøj laves både til mænd, kvinder og børn. Især puden til dame cykelbukser er meget anderledes end dem der sidder i herre cykelbukser. Når man skal ud og investere i cykeltøj så er det ikke cykelbukserne der skal spares på. Det er utrolig vigtigt at cykelbukserne sidder perfekt med den rette pude. I vores omfattende program i cykletøj har alt der skal bruges. Dette er lige fra cykeljakker, cykelbukser og cykeltrøjer.

Vi laver også cykeltøj til virksomheder og cykelklubber i det meste af skandinavien. Her designer vi det helt fra bunden og tilpasser det til det færdige resultat.Det er en meget spændende process at lave teamtøj til cykelklubber. Især fordi der stilles store krav, til både kvalitet, design og pasform. Alle vores style laves til både mænd og kvinder, da der er stor forskel på pasformen.

Læs mere om vores teamtøj her

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort